Behandlinger & Priser

Schönbak er en grøn og bæredygtig frisør beliggende på Amager i København. Her tilbydes rolige rammer uden forstyrrelser fra telefoner og gadesalg. Jeg tilbyder grundige klipninger og farvning med grønne hårfarver uden farlig kemi, herunder helfarve, reflekser, kure med mere. Jeg laver ikke permanent. Se eksempler på mit arbejde i dette album på Facebook

Book din tid via salonens onlinebooking

………………………

Dameklip med vask & føn 500,- kr.

Herreklip med vask & føn 450,- kr.

Børneklip 5-8 år uden vask 380,- kr.

Børneklip 9-11 år uden vask 415,- kr.

Fra 12 år er prisen som voksenklip.

Helfarver

Helfarve er især velegnet til kort hår, eller i længere hår kombineret med et par reflekser til at skabe dybde og spil i farveresultatet.

Pris for bundfarve med max 2 cm udvoksning eller helt kort hår 530,- kr.

Pris i længere hår fra 650,- kr. til 1350,- kr.

Refleksbehandlinger

Reflekser laves med staniol/papir, colorboard og vat og kan dels laves i mindre antal i forbindelse med helfarve eller som fuld refleksbehandling.

Priser fra 750,- kr. til 1650,- kr.

Udviddet kurbehandling med infrarød stråling

Kurbehandlingen, som tilfører styrke og glans til dit hår, indledes med en håranalyse, hvor jeg vurderer dit hårs behov. Kuren påføres det tørre hår og belyses med infrarøde stråler, der giver kuren adgang til hårets inderste marv, hvor kuren efterlader styrke til håret.

Hårvask og efterbehandling foretages med tilhørende shampoo og balsam, som kan købes med hjem for at forlænge virkningen af behandlingen.

En professionel kurbehandling har en holdbarhed på op til 4 uger efter behandlingen er udført. 

Pris: 500,- kr.

Kurbehandling i forbindelse med farvebehandling eller klip

Professionel kurbehandling, som lukker skællagene efter din farvebehandling, tilfører ekstra fugt og protein, der optimerer farveresultatet og holdbarheden. Kuren kan også udføres som ren pleje og velvære eller med henblik på at opfriske et tidligere farveresultat. Følg op på behandlingen derhjemme med den rette shampoo og conditioner, så forlænger du holdbarheden af din kur.

Pris: 250,- kr.

Du kan betale kontant eller med MobilePay hos Schönbak.

Dankort og andre kreditkort modtages ikke.

2 thoughts on “Behandlinger & Priser

 1. Hej dorte
  Min navn er tina og jeg har fået dit navn fra lene Graulund som fik sat sit hår af dig forrige år da emil og hende blev gift.
  Hun var så tilfred med dit arbejde at hun gave mig din email.
  Jeg skal giftes den 8 juli og vil i den forbindelse hørr om du køre ud og sætter hår og lægger makeup. Og koster det?
  Hilsen tina

  1. Hej Tina.
   Det er dejligt med anbefalinger og jeg taler gerne med dig om det, kan jeg få dig til at fange mig på 51434984? Det er bedre lige at komme omkring det i telefonen 🙂 Jeg glæder mig til at høre fra dig, venlig hilsen Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *